eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Cum platesc

Profita de solutiile de plata puse la dispozitie si achizitioneaza online produsele dorite pentru casa si gradina.

Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura, nr. 103. Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom
Poti achita folosind cardul bancar la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura, nr. 103. Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice.

Plata online folosind cardul
Poti folosi ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit pentru a comanda online simplu si rapid. In cazul comenzilor in care ai produse marcate cu Transport special, in comanda nu va fi afisat costul de transport. La plata cu cardul, vei achita doar valoarea produselor, la care se va adauga si costul de transport comunicat telefonic ulterior. Platile online vor fi procesate dupa confirmarea telefonica a comenzii.
S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Procesatorul de plati online este NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., https://netopia-payments.com/
Pentru plata online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completezi un formular cu datele despre acesta (numarul cardului tau, data de expirare a cardului (luna si anul), codul CVVC2/CVC2 si sa selectezi tipul cardului, apoi sa apesi butonul “Submit”). Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. In vederea eliminarii riscului ca datele tale sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. si NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. garanteaza securitatea sistemelor informatice. 
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. sau pe serverele NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul tau, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul tau a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea ta in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Plata in rate fara dobanda
Ce poate fi mai simplu, mai comod, mai placut decat sa faci cumparaturile necesare, chiar de nu ai bani?

La eMenatwork.ro poti achita comenzile in rate cu Card Avantaj, primul card de credit in lei emis sub sigla MasterCard de catre Credit Europe Bank, Bonus Card, emis de Garanti BBVA, Star Card, emis de Banca Transilvania, allinclusive, emis de BRD Finance, cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank, atat pe site, cat si in showroom-uri. Folosesti serviciul de plata in rate si beneficiezi atat de rate fara dobanda, cat si de bonus pentru fiecare tranzactie. In plus, economisesti resurse si primesti coletul acasa!

Bifeaza "Plata online cu card (plata in rate)" la sectiunea "Modalitate de plata", iar procesarea se face online, direct de banca emitenta. Poti bifa pana la 3 rate fixe fara dobanda si lansezi comanda. Nimic mai simplu.

 


Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de eMenatwork.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
Nume firma: Insula Energiei S.R.L.
Cont lei: IBAN RO40 FNNB 0014 0295 3605 RO01, CREDIT EUROPE BANK, Sucursala MILITARI
IBAN RO27 TREZ 4215 069X XX01 0187, Trezoreria Ilfov

Cod unic inregistrare: RO23522054

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.